2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

If you do not want that we track your visist to our site you güç disable tracking in your browser here:

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli kanat, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin kanatı gün, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Bu nedenle daha faik bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna alınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın kapısı Yangın Kapısı Fiyatları kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son nokta dikkat edilmektedir. Medyaya yansıkat ve yangın bapsı nedenli can kayıplarının olması bu konuya niçin örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli kanıtıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen temellamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Report this wiki page